Prijavite se na newsletter!

Kurs za somejilere

Kursevi za somejilere 

Srednji kurs vinske kulture

Ako već znate nešto o tome kako se uzgaja grožđe i pravi vino, a želite da saznate još više o tome, ovaj kurs je upravo ono što Vam treba! On će Vam pomoći da steknete dublje znanje o proizvodnji vina u nekim od glavnih vinskih regija sveta, razviti svoju ličnu veštinu degustiranja vina i postati u potpunosti sigurni u sebe pri kupovini, čuvanju i posluživanju vina i slaganju vina sa hranom.
Pripremili smo za Vas osam kurseva, svaki se sastoji od 5 dvosatnih predavanja. Na svakom od predavanja ćemo predstaviti 6 vina koja će biti većeg prosečnog kvaliteta od onih koja smo predstavili na predavanjima uvodnog kursa.

Napredni kurs vinske kulture: “Sortiment i senzorika sortimenta”

Ovaj posebno dizajnirani kurs osmišljen je tako da se dopadne onima koji su prisustvovali jednom ili više od naših kurseva, ili imaju određeno predznanje o vinskoj kulturi, a spremni su da ga dodatno prošire. On će vam pomoći da steknete još dublje znanje o nekim od najvažnijih svetskih vinskih sorti grožđa i vinima koja se od njih proizvode, o različitostima koje u istoj sorti nose različite regije, o nekim proizvođačima vina čuvenih u svetu i na taj način postati boji stručnjak za poznavanje vinske kulture i degustiranje vina.

Uvodni kurs vinske kulture

Dva predavanja (po 2  sata) nedeljno za četiri nedelje.

Tri vina po predavanju 

8 predavanja

  • Probajte 24 vina u opuštenoj atmosferi i druženju
  • Uživajte u najmanje 16 časova nastave sa vrlo detaljnim materijalom
  • Steknite prijateljstvo ljudi sličnih interesovanja za vino

Forma za prijavu

Ako ste zainteresovani da pohađate kurs vinske kulture, molimo Vas da popunite kontakt formu u nastavku, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bi precizirali detalje pohađanja kursa.
Molimo Vas da popunite sva polja...
Molimo Vas da popunite sva polja...

Prijatelji Centra vinske kulture

Image
Centar vinske kulture je nestranačka, nevladina i neprofitna organizacija, koja okuplja osobe opredeljene ka unapređenju i razvoju vinogradarstva i vinarstva u Srbiji, kao i tumačenju i širenju temeljne vinske kulture.

Najnovije

Najpopularnije

Korisni Linkovi