,,Agape i vino - trpeza ljubavi" - vinsko veče sa Aleksandrom Gajšekom

30. oktobra je održano još jedno vinsko veče pod nazivom ,,Agape i vino - trpeza ljubavi" na kojem je gost bio poznati voditelj i televizijsko lice, autor kultne emisije ,,Agape" Aleksandar Gajšek.

Gajšek je nadahnuto, duhovito i emotivno vodio goste kroz uzbudljive detalje, najdirljivije i najinspirativnije razgovore, otkrivao nepoznate detalje razgovora i druženja sa svojim izuzetnim televizijskim gostima kao što su Patrijarh Pavle, Vladika Porfirije, Zoran Kostić - Cane, Emir Kusturica, Jelena Genčić, Novak Đoković, akademik Vladeta Jerotić i mnogim drugim velikim imenima nauke, kulture, teologije, sporta...

Prisutni su se zajedno podsetili najboljih, najduhovitijih, najpotresnijih, najuzbudljivijih momenata i gostiju u sada već, preko 500 epizoda kultne emisije ,,Agape", a iz knjiga ,,Aagape antologija" Gajšek je čitao delove nekih od razgovora koji su ostavili najjači utisak.

Ovo veče je bilo posebno puno emocija, smeha i suza, a vinski partner ove večeri bio je Podrum Radovanović iz Krnjeva, pa su gosti bili u prilici da uživaju i u majstorskim delima legende srpskog vinarstva Mije Radovanovića.
Služene su etikete ,,Pino sivi" i ,,Chardonay selekcija" iz 2019., kao i ,,Cabernet Sauvignon Franc" iz 2017.