Inicijalna prijava za moguće članstvo

Centar vinske kulture”je nestranačka, nevladina i neprofitna organizacija, koja okuplja osobe opredeljene ka unapređenju i razvoju vinogradarstva i vinarstva u Srbiji, kao i tumačenju i širenju temeljne vinske kulture.

Molimo Vas popunite štampanim slovima potrebne podatke o Vama. Naknadno ćemo Vas pozvati da organizujemo sastanak kako bi Vas upoznali detaljnije sa ciljevima Udruženja. Naredna komunikacija i Vaše angažovanje u Udruženju zavisi od uklapanja Vaših ciljeva sa ciljevima Udruženja i volje za zajedničku realizaciju ideja.

Molimo Vas da popunite sva polja
Molimo Vas da popunite sva polja

Ispunjavanje ovog formulara ništa Vas ne obavezuje niti Vas ovim čini Članom Udruženja. Ovim iskazujete Vašu dobru volju i omogućujete nama da ostvarimo direktan kontakt sa stvarno zainteresovanima. Ukoliko naknadno ne odlučite postati članom Udruženja, Vaš profil i podaci koje nam ovim putem dostavite,  uvrstiće Vas na listu prijatelja i simpatizera koji će redovno biti izveštavani o programskim i ostalim aktivnostima Udruženja, bez ikakvih daljnjih obaveza. Svi podaci ostaju privatni, te neće biti dostupni trećim osobama niti biti korišćeni u komercijalne svrhe.

Za Upravni odbor Udruženja

“Centar vinske kulture”

Vladimir Stojić