VRHUNAC STILA U RESTORANU

23.10.2017 ·   2 comments

Ovog puta sinergija je ostvarena sa restoranom Amphora koji nas je ugostio u svom prelepom ambijentu pored Dunava, na Zemunskom keju. Vinarija Zvonko Bogdan se predstavila sa svojih 5 etiketa, a sve je upotpunjeno kvalitetnim sirevima brenda Kozari, koji je čest i drag gost na ovakvim vinskim događajima.

Kao i do sada, zadržan je fokus na misiji ovakvih večeri, a to je kvalitetno druženje i upoznavanje sa specifičnostima vinske kulture koja svojim sadržajem i bogatstvom zadivi sve pristune. Akcenat je bio na slaganju hrane i vina, tako da su svi gosti mogli da uživaju u jedinstvenim i prefinjenim ukusima po ideji šefa kuhinje restorana Amphora i Kozari sireva, a sve to je dodatno istaklo aromatske komplekse belih, roze i crvenih vina vinarije Zvonko Bogdan.

Ovde možete pogledati meni slaganja vina i hrane koji je specijalno osmišljen za ovu priliku.

Za potpuni doživljaj i punu afirmaciju vinske kulture, pobrinuli su se predstavnici Centra vinske kulture svojim nadahnutim izlaganjem o vinu i vinskoj kulturi. 

Centar vinske kulture se još jednom potvrdio kao odličan organizator.  Dosadašnji rad Udruženja u Srbiji i regionu  izaziva sve veću pažnju ljubitelja vina i stručne javnosti. Jedinstven format vinskih večeri  i misionarska uloga osnivača i sve aktivnijih članova Udruženja u širenju ispravne vinske kulture, kao i napor da vinska kultura u perspektivi postane nacionalno obeležje kakvo nepogrešivo prepoznajemo kod nekih drugih vinskih zemalja kakve su Francuska, Italija ili Španija, predstavlja, zaista, pregalački projekat vredan svake pažnje.Comments

  1. Aleksandar Gajsek says

    Хвала вама на чудесној вечери! Уживали смо свим чулима! Александар Гајшек

    Posted 25.10.2017 Reply
  2. Jelena Sretenovic says

    Jos jednom hvala na pozivu za vinsko vece na Amfori. Stvarno je bilo sjajno sve, uzivala sam. Ekipa za mojim stolom je maestralna, stvarno sam srecna jer sam ih upoznala.

    Posted 25.10.2017 Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

Add comment