Restoran Marshall ide „ka vrhuncu stila“

02.03.2013 ·   1 comments

Još jedno uspešno vinsko veče dogodilo se u subotu, 2. marta 2013. godine, a u organizaciji Centra vinske kulture. Izuzetno topao ambijent restorana „Marshall“ na Novom Beogradu odisao je ove večeri pozitivnom energijom i ogromnom količinom vinskog entuzijazma. Ovo mesto je bilo predodređeno za užitak svih čula koje čovek poseduje, a užitci bili su potpuni zahvaljujući, pre svega, dobroj organizaciji, a zatim i podršci prijatelja Centra, koji su prepoznali ideju širenja temeljne vinske kulture, na kojoj članovi Centra rade.

Vinarija „Do kraja sveta“ na čelu sa gospodom Zoranom Kaplanovićem  i Gradom Glušicom je ponudila svojih 5 etiketa (Selection Sauvignon Blanc 2011, Selection Chardonnay 2011, Aura rose 2011, Selection Merlot 2010, Selection Cabernet Sauvignon 2008) za slaganje sa hranom spremljenoj u restoranu Marshall.

Ukoliko želite da vidite kako je izgledalo ovo upraivanje, sa detaljnim opisom vina, možete ovde otvoriti naš MENU u elektronskom obliku (klikni mišem na link).

Kroz slaganje hrane i vina, goste je vodila Dragana Zdelar, u domaćim, ali i internacionalnim krugovima poznati sommelier.
Gospodin Srđan Gligorijević, koji se po ko zna koji put dokazao kao veliki prijatelj Centra vinske kulture, imao je veoma nadahnuto izlaganje o vinskoj kulturi, i ponovo je uspeo da mnoge od prisutnih duboko dodirne svojom pričom i ličnim stavom prema vinu i vinskoj kulturi.

Diskusija na temu vina i vinske kulture se otegla do duboko u noć, a koliko je bilo dinamično, zanimljivo i poučno ovo veče, govore nam mnogi pozivi koji su usledili nakon nje, a sa rečima hvale i podrške da na svom putu istrajemo.Comments

  1. Dejan Kojičić says

    Dragi prijatelji, veče provedeno u restoranu Košuta uz promociju vinarije Temet, u organizaciji Centra Vinske Kulture, (tri musketara) krepi dušu sa pažnjom i osećajem domaćina za svoje goste. Hvala vam, Dejan Kojičić

    Posted 23.04.2013 Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

Add comment